Guillem Galofré

Productor i compositor, fundador de La Conga Music. Format al Conservatori professional de Música de Sabadell, Taller de Músics de Barcelona, Escola Virtèlia i al CEME amb professors com Joan Albert Amargós, Toni Xuclà o Andy Rossetti. Participa com a compositor i productor de nombrosos temes comercials per a discogràfiques i productores com Vale Music, Sony-BMG, Warner Chappel Music, Clipper’s Music, Ten Productions, Zeppelín TV, etc. Produeix també bandes publicitàries per Audioclip i Trafalgar13.

Director i productor musical d’espectacles com “Fama, el musical”, “Joseph i l’increïble abric en Technicolor” o “El Rey de Bodas” (The Wedding Singer) per productores com Teatre del Sol o Videomedia. Apassionat de la música i del so, ha participat en multitud de projectes discogràfics com Estopa, José Luís Cortés (NG la Banda, Irakere, Los Van Van), Operación Triunfo, Sonia y Selena, ¡Es Madrid!, etc.

http://es.linkedin.com/in/guillemgalofre

Carles Aulí

Enginyer i tècnic de P.A., especialitzat en gravació i postproducció d’àudio (operador Pro-tools). Va cursar els seus estudis a l’escola superior de so MK3.

Ha participat com a tècnic en la majoria de projectes de La Conga Music i paral·lelament s’ha fet un lloc en el món del disseny i sonorització d’espectacles de teatre musical, tals com: Fama, Pegados, El món màgic d’Oz, etc…Té també, una llarga experiència en el camp de la gravació de directes enregistrant grups com Dyango, Joan Isaac, La locomotora negra, Brams, Quimi Portet, Lluís Llach, Lax’n’Busto, entre d’altres.

Actualment col·labora molt estretament amb l’agència de promoció i management WokMusic com a tècnic de P.A., mesclant grups de diversos estils com Arianna Puello, artista consagrada del Hip-Hop a nivell internacional. És soci de Larry's S.C.C.L., Professionals per a l’espectacle dissenyant i produint tot tipus d’events.

Miquel Tejada

Des d’una edat primerenca, estudia música moderna i composició musical. Als 18 anys guanya el primer premi al Concurs de Bandes Sonores del Festival 7è Art de Barcelona.

Als 21 anys funda la seva pròpia productora i consolida la seva carrera com a compositor. L’any 2017, guanya el premi BroadwayWorld com a Millor director musical. En la seva faceta com a director musical, ha participat en produccions com: Tot el que no ens vam dir, Fama, I ara què, Cançons inesperades, T’estimo, ets perfecte … ja et canviaré, Rent, Per Sobre de Totes els coses i Bagdad Cafè, entre d’altres.

https://www.linkedin.com/in/miquel-tejada-9ab6ba38